Directie

MVD-personeel en opvangmedewerkers

Oudercomité

Wie zijn wij?

Ouders in het oudercomité houden zich meestal bezig met het organiseren van activiteiten op en rond school. Het oudercomité wordt gekozen uit en door de ouders van leerlingen die aan de school verbonden zijn. Het oudercomité is niet verplicht, maar we werken met vaste medewerkers zodat de vergaderingen vlot en doelgericht verlopen. De vergaderingen worden geleid door de voorzitter.

Contacteer ons

Contacteer ons bij vragen, tips, bemerkingen, ideeën, ... Deze nemen we steeds mee naar onze vergaderingen. U kan met ons contact opnemen wanneer u ons ziet aan de schoolpoort of met één druk op de knop.

Annelien Verhelst

Mama van Korneel L1, Madelief K2 en Pepijn

Schoolraad

Saidjah Pijlijser

Wie zijn wij?

De schoolraad zijn rechtstreeks verkozen ouders of meerderjarige cursisten voor een periode van vier jaar. Zij kiezen een voorzitter, ondervoorzitter en secretaris. De vergaderingen verlopen steeds volgens het agenda en zijn niet openbaar.

De leden van de schoolraad houden vertrouwelijke informatie voor zichzelf.

Ondervoorzitter

Lieselot Spillebeen

Wat doen wij?

De leden van de schoolraad geven advies over de algemene organisatie en schoolwerking, de werving van leerlingen, extra muros-activiteiten, schoolbudget, schoolwerkplan, instractructuur, welzijn en veiligheid op school, het school-reglement....